fbpx

Bemanningstid

Man-Tors 11:00-18:30 (Fre 11-15:30)

ET FOREDRAG DU IKKE VIL GÅ GLIPP AV!
HOLD AV LØRDAG 29. FEBRUAR KL. 12:00

Vi er stolte av å få presentere Juma Iraki – en ettertraktet mann med bred erfaring og kompetanse innen trening og kosthold. Som personlig trener, og med en master i idrettsernæring og IOC diplom i idrettsernæring har han hjulpet «mannen i gata» til utøvere på toppnivå! 

 

Juma er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i idrettsernæring fra Universitetet i Stirling. Han har også det prestisjetunge IOC diplomet i idrettsernæring. Han er en aktiv forsker og har muskelvekst og metabolisme som sine interesseområder. I tillegg er han reviewer for The International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism.

Juma er også en erfaren foredragsholder og underviser i fagene grunnleggende ernæring og idrettsernæring hos AFPT. Han er også kostveileder for Norges Judoforbund og jobber som rådgiver for Proteinfabrikken i Norge.

KUNNSKAP OM OPTIMALT KOSTHOLD 

Kosthold er viktig for å få resultater av treningen. I dette 2 timers foredraget vil du få grundig innføring hvordan du kan optimalisere kostholdet ditt for å nå de resultatene du setter. Med den nyeste forskning på idrettsernæring vil jeg vise deg hvordan du bør spise for å få maks ut av potensialet ditt.

Noe av hva du vil få svar på:

-Hvor mye proteiner, karbohydrater og fett du bør spise?

-Hvordan optimaliserer du næring før og etter trening?

-Hvilke kosttilskudd som er verdt pengene dine?

En mengde med forskning blir gjennomgått og mye mer, som avsluttes med en Q/A-runde.

Tid og sted:

Kurset blir holdt i auditoriet på Bakeløkka Ungdomsskole, lørdag 29 februar fra kl. 12 – 14. Etter foredraget blir det tid for Q/A.

Kurset koster 350kr per deltaker for alle medlemmer av Orange Studio. Er du ikke medlem koster det 470kr per deltaker.