fbpx

Bemanningstid

Man-Tors 11:00-18:30 (Fre 11-15:30)

Personlig trener

Kontaktinfo:
Tlf: 957 08 862
E-mail: lindaborgeskar@outlook.com

Linda er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse. I tillegg er hun utdannet personlig trener og AKTIV instruktør fra samme skole.

Om du bare vil ha en litt enklere hverdag, eller om du vil ta back flipp og ha six pack til sommeren, så har Linda et opplegg for deg.

Noen av tingen Linda tilbyr er;

➢ Livsstilsendring
➢ Vaneendring
➢ Kostholdsveiledning
➢ Vektreduksjon
➢ Fettforbrenning
➢ Muskelvekst
➢ Styrketrening
➢ Bevegelighetstrening
➢ Utholdenhetstrening
➢ Trening for kreftrammede
➢ Basistrening/Turn

Litt om meg:
Jeg har lang erfaring innen mange forskjellige treningsformer, og trening og idrett har vært en stor del av livet mitt.
Turn har alltid vært min store lidenskap. Jeg har drevet aktivt med apparatturn store deler av livet og har bred erfaring både som utøver på nasjonalt nivå, og som turn trener for yngre og lovende konkurranseutøvere i idretten. Jeg la selv opp aktivt for 6 år siden, men har siden dette fortsatt jobbet med turn.

Ved siden av turningen har jeg også trent mye på treningsstudio innenfor treningsmetodene styrketrening, utholdenhetstrening og bevegelighetstrening.
Gjennom mine studier, arbeidserfaringer og personlige interesser har jeg tilegnet meg en bred erfaringsbase innen fysisk aktivitet, helse og trening.

I dag jobber jeg også som hovedtrener i DFI Tropp og Turn hvor jeg trener konkurranseutøvere fra krets til nasjonalt nivå i alle aldre, i tillegg trener jeg breddepartier som troppsgymnastikk og turn for voksne.

Som personlig trener ønsker jeg å bidra til en sunn livsstil, forebygge mot sykdommer, skape treningsglede, mestring og fremme en bedre helse i samfunnet.
Jeg lover motiverende timer og mestringsfølelse til alle som velger å forsøke PT time med meg.