fbpx

Bemanningstid

Man-Tors 11:00-18:30 (Fre 11-15:30)

Kickboxing kurs - 10 uker

Bygg din kropp og selvtillit med oss gjennom kickboxing trening. Denne sporten vil hjelpe deg med å gå ned i vekt, forme muskelmasse og forbrenne fett, styrke hele kroppen og viktigst av alt – øke din selvtillit. 

Hvis du vil forme armer og ben, stramme opp magen og baken, er dette absolutt en trening som kan passe deg. I tillegg til synlige endringer i kroppen, er det selvsagt andre fordeler – treningen hjelper deg å gå ned i vekt på grunn av høyt kaloriforbruk, forme muskler og forbrenne overflødig fett, forbedre formen og det komplette kardiovaskulære systemet. Kickboxing trening kan klassifiseres som en aktivitet med høy intensitet, noe som også er den beste måten for gode resultater. 

Kickboxing trening er perfekt fordi den inkluderer absolutt alle øvelser for alle kroppsdeler, og forskning har vist at den kan forbrenne opptil 1000 kalorier på bare en times trening! Effekten av denne treningen merkes nesten umiddelbart – hvis du setter av treningstiden to ganger i uken i en time, vil resultatene være synlige etter bare to måneders trening. 

Styrking og forming av muskler er definitivt en av de viktigste aspektene ved trening i kickboxing. Treningen vår består av nemlig også av spesielle styrkeøvelser og å slå på bag og jobbe med pads som gir mye motstand. Dette stimulerer musklene dine til å jobbe ekstra og styrke dem. 

Pris på kurset er kun 2490,- dvs 125kr pr gang. Kurset har kun 10 plasser og dere vil fungere som en egen kohortgruppe. For påmelding kontakt på Facebook, i resepsjonen eller send epost til post@orangestudio.no 

Oppstart:

Uke 45, Tirsdag 3.november

Treningsdager og Treningstider:

Tirsdag: 20:45
Torsdag: 20:45