fbpx

Bemanningstid

Man-Tors 11:00-18:30 (Fre 11-15:30)

Kurs for unge

Treningsglede!

OPPSTART TIRSDAG 8 MARS

TA KONTAKT RESERVER DIN PLASS HER ELLER KONTAKT RESEPSJONEN PÅ 669111390

Har du barn mellom 10-12 år som ønsker å trene? Vi tilbyr treningskurs for barn- og unge. Treningen vil foregå i grupper med ulike tema og treningsfokus. Alle får individuell oppfølging og tilpasset treningsmengde. I timene vil de få prøve seg på ulike treningsformer som, kondisjon, styrke og bevegelighet. Det vil bli sosialt, gøy og variert trening i trygge omgivelser med en personlig trener tilstede. Timene er både for jenter og gutter og tilpasses aldersgruppen.
 

Det vil være 8 timer med personlig trener i grupper, der første time er sammen med en foresatt. For å få mest mulig oppfølging og veiledning fra vår personlig trener. Etter de 8 pt-kurs timene vil de få en gjennomgang av hva de har lov til å gjøre på treningssenteret. 

Når det gjelder generelle retningslinjer for barn og unge og fysisk aktivitet så anbefales det å være fysisk aktiv minst 60 minutter hver dag. I tillegg til disse 60 minuttene blir det anbefalt også 20 minutter middels hard/hard fysisk aktivitet tre ganger i uken. Dette vil si aktivitet som bidrar til at man blir andpusten og svett. De 60 minuttene kan deles opp i flere kortere økter i løpet av dagen. Det anbefales allsidige aktiviteter for at barn og unge skal kunne trene både kondisjon, styrke, bevegelighet, koordinasjon og hurtighet. Variasjon i fysisk aktivitet kan også øke motivasjonen hos  unge fordi man kan oppleve mestring i ulike miljøer.

Helsedirektoratet anbefaler å redusere stillesitting – dette gjelder for både barn, voksne og eldre. Ifølge helsemyndighetene er det godt dokumentert at stillesitting er en risiko for uhelse. Blant annet ser man  sammenhenger mellom stillesitting og kroppsvekt, motoriske ferdigheter, kognitiv utvikling og risikofaktorer til hjerte- og karsykdommer blant barn og unge, skriver Helsedirektoratet på sine nettsider. Barn og unge som tilbringer mye tid foran TV, PC og nettbrett har dårligere psykisk helse enn de på samme alder som ikke sitter like mange timer foran skjerm.

Noe av innholdet i timene:

  • Sirkeltrening
  • Kroppstrening (Pushups, Situps, Spensthopp)
  • Step-kasser
  • TRX trening
  • Trening med strikk
  • Bruk av kondisjonsmaskiner

Etter gjennomført kurs får barn- og unge lov til å trene på senteret fra kl 12:00 – 16:30, hvor de blir fulgt opp av våre ansatte. 

Tirsdager 14:30-15:30

Fredager 14:30-15:30

Pris for kurs:

  • 1450,- for 8 kurs-gruppetimer

Book her eller ta kontakt på post@orangestudio.no så booker vi din plass 🙂